Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Збільшено суму податкового боргу, при якому направляється перше податкове повідомлення

0 104

Наказом ДПАУ від 09.02.09 р. №50 внесено зміни до наказу ДПАУ від 21.11.2001 р. №465 «Щодо податкового роз’яснення положень статті 6 Закону України «Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами і державними цільовими фондами».

Тепер перша податкова вимога надсилається платникові податків у разі виникнення податкового боргу за одним із платежів у розмірі від 20 гривень (раніше було від 10 грн.).

У разі якщо в період з дати виникнення податкового боргу за одним з платежів в розмірі, більшому ніж 20 грн., до дати формування першої податкової вимоги (не пізніше ніж на п’ятий робочий день від дати виникнення такого податкового боргу) сума податкового боргу за цим платежем зменшилася (стала дорівнювати або меншою 20 грн.), перша податкова вимога не формується.

Наказ набрав чинності з дня прийняття.

Автор

Залиште коментар