Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Фахове визнання «Юрінком Прес»

0 82

Вже шість років поспіль за даними державної статистики формується бізнес-рейтинг «Лідер галузі». Згідно суми набраних балів ТОВ «Юрінком Прес» увійшло в першу десятку підприємств, які займаються видавництвом наукової, спеціальної, художньої та дитячої літератури.

Відзначимо, що загальна кількість підприємств, які досліджуються даним рейтингом, сьогодні досягає понад 300 тис. Усі підприємства, незалежно від форми власності, оцінюються за такими критеріями: обсягом реалізованої продукції; розміром «чистого прибутку», розміром заробітної плати та рівнем продуктивності праці.

Місця за кожним із критеріїв сумуються і, таким чином, визначається загальний бал і місце підприємства серед конкурентів. Така система оцінювання є чіткою, прозорою та об’єктивною. Дані про лідерів кожної галузі публікуються в офіційному каталозі Торгово-промислової палати України, який розповсюджується, зокрема, за кордоном, а отже – інформація про тих, чиї здобутки є вагомими, поступає до потенційних партнерів у багатьох країнах світу.

У бізнес-рейтингу підприємств, що здійснюють видавничу діяльність, взяли участь 50 підприємств. Восьмий рядок, який посідає видавництво «Юрінком Прес» у цьому рейтингу, засвідчує про суттєві успіхи в організації праці, маркетинговій та кадрових політиках підприємства за нинішніх непростих економічних умов.

Теги:

Юрінком Прес, юридична література, видавництво

Автор

Залиште коментар