Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Колишній начальник управління освіти та науки міської ради потрапить на лаву підсудних

0 110

Прокуратура Сумської області направила до суду кримінальну справу стосовно колишнього начальника управління освіти та науки Сумського міської ради.

Будучи працівником органу місцевого самоврядування, представником влади і службовою особою, чиновник грубо порушив вимоги Постанови Кабінету Міністрів України «Про здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти». У вересні, жовтні і листопаді 2008 року він уклав iз ТОВ «СКД» і КОРП «Дрібнооптовий» додаткові угоди до договорів про закупівлю на вказаний рік продуктів харчування для шкільних і дошкільних закладів освіти обласного центру, відповідно до яких незаконно збільшив ціни закупівель у кілька разів. Збиток, якого чиновник завдав державним та громадським інтересам своїми протиправними діями, склав понад 1,7 млн грн.

Колишньому начальнику управління освіти та науки пред’явлене обвинувачення за частиною 3 ст. 365 КК. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Теги:

прокуратура, зловживання

Автор

Залиште коментар