Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Затримано чоловіка, який погрожував підірвати аеропорт «Київ»

0 131

Співробітники карного розшуку Солом’янського райуправління столичної міліції затримали чоловіка, який вчора погрожував підірвати аеропорт «Київ».

Як повідомили в столичному Главку МВС України, 19 січня близько 5:00 по лінії 102 надійшло анонімне повідомлення про закладення вибухівки на території аеропорту. Вибухотехнікам знадобилося майже півтори години, щоб обстежити територію аеропорту і зняти оточення за 7 хвилин до посадки літака із Запоріжжя. Разом з тим довелося затримати реєстрацію пасажирів на літак до Сімферополя. На час обстеження з будівлі аеровокзалу було евакуйовано 20 чоловік. Вибуховий пристрій не виявлено.

За даними міліції, в той же день був затриманий чоловік, який зробив це повідомлення. Ним виявився киянин 1958 року народження. Свій вчинок він не зміг чітко пояснити працівникам правоохоронних органів, оскільки перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Стосовно “телефонного хулігана”, як зазначили правоохоронці, порушено кримінальну справу.

Теги:

аеропорт «Київ», вибухівка

Джерело:

кореспондент

Автор

Залиште коментар