Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Затримані підозрювані у вибухах в Макіївці

0 95

Про це повідомило джерело в місцевому управлінні МВС. Він також додав, що незабаром цю інформацію прокоментує генерал-лейтенант Микола Куп’янський, начальник ГУ МВС України в Донецькій області. “Затримали, через півгодини це прокоментує генерал”, – сказав він.

Нагадаємо, вранці 20 січня в центрі Макіївки прогриміли два вибухи біля торгового центру й біля центрального входу в адміністративну будівлю держпідприємства “Макіївугілля”. У результаті події ніхто не постраждав.

Неподалік від місця вибухів була знайдена записка з вимогою 4,2 млн євро. Невідомі погрожували, що у разі невиконання вимог у різних місцях Макіївки прогримлять ще п’ять вибухів. Гроші заплачені не були, але вибухів більше не було.

У ході розслідування міліція перевірила близько 7 тисяч осіб на причетність до скоєння вибухів, також була проведена інвентаризація на 118 об’єктах, які мають справу з вибуховими матеріалами. До усунення виявлених недоліків була припинена діяльність 34 таких об’єктів.

Теги:

вибухи в Макіївці

Автор

Залиште коментар