Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Список злочинців ФБР очолив українець

0 88

Список злочинців, розшукуваних ФБР за скоєння особливо жорстоких злочинів очолив виходець із України, грабіжник банків Марат Михайлич. Як повідомляється на сайті відомства, 35-річний Михайлич пограбував у Нью-Йорку сім банків за два місяці на загальну суму в 50 тисяч доларів. Українця прозвали “бандит у свята”, оскільки його напади почалися в грудні, коли в США й Канаді святкують католицьке Різдво.

Відомо, що два останніх пограбування Михайлич зробив 13 і 16 лютого 2011 року в нью-йоркських районах Квінс і Бруклін. Під час останнього нападу, незадоволений сумою отриманих грошей, він на короткий час захопив у заручники двох банківських службовців. Після пограбування банку в районі Стейтен-Айленд 4 лютого Марат Михайлич втік від переслідування поліцейського вертольота.

Теги:

ФБР

Автор

Залиште коментар