Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Звільнено інспектора ДАІ, який погрожував водієві фізичною розправою

0 89

За порушення службової дисципліни державтоінспектора Харківської ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ. Про це повідомили у прес-службі Управління ДАІ Харківської області.

За фактом інциденту, який стався 22 березня на Харківській об’їзній дорозі, проводилася службова перевірка.

Встановлено, що цього дня біля наряду ДАІ, який здійснював нагляд за дорожнім рухом, зупинився автомобіль “КІА Серато”. Водій та пасажир спостерігали за роботою працівників Державтоінспекції та проводили відеозйомку.

“Через деякий час до місця події під’їхав ще один автомобіль. Чоловік, який вийшов з нього, підійшов до іномарки, почав погрожувати автолюбителям фізичною розправою та вимагав, щоб вони припинили переслідування та відеозйомку працівників ДАІ”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається також, що під час проведення службового розслідування з’ясовано, що громадянам погрожував державтоінспектор відділу ДАІ з обслуговування Харківського району, який якраз повертався зі служби додому.

За порушення службової дисципліни та недотримання норм професійної і службової етики працівника ДАІ звільнено з органів внутрішніх справ. Також за неналежний контроль за станом службової дисципліни прийнято заходи дисциплінарного впливу до керівника відділу ДАІ Харківського району.

Теги:

ДАІ, дисципліна

Джерело:

УНН

Автор

Залиште коментар