Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Президент привітав міліцію з 20-річчям створення

0 89

Президент України Віктор Янукович привітав працівників та ветеранів міліції з професійним святом, яке вони відзначатимуть 20 грудня.

Президент висловив переконання, що саме захищеність громадянина має бути визначальним критерієм оцінки роботи міліції. Адже в очах людей міліціонер представляє державну владу – відтак повинен бути надійним захисником.

У цьому контексті В. Янукович наголосив на неприпустимості навіть поодиноких випадків порушення закону працівниками міліції – корупційних діях, насильства над особистістю тощо. «Такі їх дії руйнують авторитет держави, підривають довіру до закону», – цитує Президента прес-служба.

«Кожна людина має відчувати себе захищеною. Головне – кожен має відчувати підтримку і бути впевнений, що держава стоїть на захисті його життя та інтересів», – наголосив Віктор Янукович.

З нагоди Дня міліції Президент України вручив державні нагороди кращим працівникам органів внутрішніх справ країни.

Теги:

МВС, День працівника міліції

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар