Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Прокуратура: бюджетні зловживання у Києві

0 80

У цьому році у сфері бюджетної системи порушено 31 кримінальну справу, збиток по яких складає майже 500 млн. грн. Внесено 70 документів прокурорського реагування, за якими притягнено до відповідальності 129 посадових осіб, до бюджету відшкодовано понад 20 млн грн. 13 кримінальних справ стосується посадових осіб місцевої влади і комунальних підприємств, середній розмір заподіяного ними збитку складає 8,5 млн. грн. Про це йшла мова в прокуратурі міста Київ під час міжвідомчої наради під головуванням заступника Генерального прокурора України – прокурора міста Київ Анатолія Мельника про взаємодію КМДА, районних адміністрацій і органів прокуратури столиці в питаннях забезпечення законності, охорони має прав і свобод громадян та інтересів держави.

Під час наради прокурор столиці зобов’язав присутніх посилити контроль за дотриманням бюджетного законодавства, а саме за фінансово-господарською діяльністю, цільовим використанням коштів, майна, фінансових, матеріальних і інших ресурсів.

Цікаво, що проведення наради такого масштабу було ініційоване прокурором столиці і головою КМДА і за останні роки відбулося вперше.

Теги:

прокуратура Києва, КМДА

Джерело:

МАИР

Автор

Залиште коментар