Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Посольство США відмовляє у візах керівництву ГПУ?

0 79

Як повідомило компетентне джерело Фокус.ua, чотирьом високопоставленим чиновникам ГПУ, у тому числі і першому заступникові Генпрокурора Ренату Кузьміну, посольство США в Україні відмовило у видачі візи з формулюванням «ваше перебування в нашій країні – не бажано».

У Генеральній прокуратурі дану інформацію коментувати відмовилися. «Чутки ми не коментуємо», – підкреслив Фокус.ua начальник відділу зв’язків із засобами масової інформації ГПУ Юрій Бойченко.

Не стали підтверджувати або спростовувати заяву джерела Фокус.ua і в посольстві США в Україні. «Якщо ті люди, яким не дали візи, щось розповідають – це їх справа. А ми по візових питаннях, особливо що стосується приватних віз, нічого не коментуємо. З врахуванням захисту приватного життя», – заявили Фокус.ua у посольстві.

Нагадаємо, 21 жовтня представники парламентської фракції БЮТ-«Батьківщина» Олег Белорус і Андрій Шкіль заявили, що посольства Євросоюзу отримали негласну вказівку обмежити видачу шенгенських віз українським чиновникам. Але на офіційному рівні ця інформація не підтвердилася. Її спростували і в Міністерстві закордонних справ України, і в посольствах ЄС, і в представництві Євросоюзу України.

Теги:

візовий режим

Джерело:

Фокус

Автор

Залиште коментар