Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Декриміналізація: бізнесмена випустили під заставу в 3 мільйони гривень

0 82

Центральний районний суд Сімферополя у п’ятницю відпустив з-під варти під заставу в 3,1 млн. грн. 73-річного президента кримської корпорації «ТЕС» – великої компанії-нафтотрейдера – Геннадія Бейма.

Про це по телефону повідомив співробітник фірми.

Після засідання слідчий вручив Г.Бейму повістку в прокуратуру для дачі свідчень.

Повістку в прокуратуру 20 січня отримав також син Г.Бейма – віце-президент «ТЕС» Сергій Бейм.

Кримські бензинові магнати Геннадій і Сергій Бейми, яких змі називають одними з найбагатших людей півострова, були затримані 11 січня за підозрою в знищенні майна Керченського морського торгового порту, що, за версією слідства, заподіяло близько 2 млн грн. збитків. Їм інкримінують перевищення службових повноважень.

Корпорація «ТЕС» створена в 2002 році, до неї увійшли підприємства однойменної фірми, що існувала з 1992 року. Останні три роки, крім нафтового, корпорація займається також готельним бізнесом.

Джерело:

УНІАН

Автор

Залиште коментар