Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Ю.Кармазін: протягом шести років у СІЗО загинуло 1040 осіб

0 109

“Я хочу звернути увагу на те, що за останні шість років в Україні загинуло у слідчих ізоляторах 1040 осіб. Це офіційні дані, які наводить Омбудсман. І вона говорить, що причиною, переважно, є неотримання вчасної допомоги”, – розповів депутат.

Нагадаємо, раніше з’явилася інформація, що 11 березня близько 250-ти в’язнів Дніпропетровської колонії №89 відмовилися від їжі й оголосили страйк, десятьох засуджених побили працівники виправного закладу, трьом не надали медичної допомоги.

Водночас Державна пенітенціарна служба спростовує повідомлення про те, що в’язні Дніпропетровської виправної колонії оголошували голодування. Там кажуть, що заклад працює у звичному режимі, страйків чи відмови від їжі серед засуджених немає, їм надається необхідна медична допомога.

Теги:

пенітенціарна система

Джерело:

УНН

Автор

Залиште коментар