Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Керівництво Головного управління Держкомзему у Київській області звільнили

0 74

Не зважаючи на запровадження комфортного обслуговування громадян за принципом “єдиного вікна” по всій території України, керівництво Головного управління Держкомзему у Київській області продовжувало попередню негативну практику видачі витягів з Поземельної книги лише в Головному управлінні.

Жителям Київської області доводилося їздити в Київ та стояти в довгих чергах, що в свою чергу сприяло проявам корупції та викликало значне суспільне невдоволення.

Наказом Голови Держземагентства сьогодні вже звільнено заступника начальника Головного управління Держкомзему у Київській області Віталія Степанюка, який підписував відповідне незаконне внутрішнє розпорядження, а також винесено догану в.о. начальника Держкомзему у Київській області Олександру Горбачову. Про це повідомляє сайт Дежкомзему

Починаючи з 30 березня жителі Київської області зможуть отримувати витяги з Поземельної книги в районних управліннях Держкомзему за місцем проживання.

У всіх територіальних органах Держкомзему запроваджено принцип “єдиного вікна” обслуговування громадян, а для більшої зручності та ліквідації черг прийом ведеться щодня повний робочий день.

Теги:

Державне агенство земельних ресурсів України

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар