Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Головатий говорить, що йому погрожують

0 93

Народному депутатові України, співголові комісії зі зміцнення демократії і утвердження верховенства права при Президентові України Сергію Головатому загрожують. Про це народний депутат повідомив тижневик Weekly.ua.

«Тижні три тому мені передали повідомлення, зміст якого полягає в тому, що якщо я не «закриюся», маючи на увазі мою публічну політичну і професійну діяльність, то у мене будуть «великі неприємності». Я слабо вірю в те, що це йде від глави держави. Правда, загроза практично реалізована. А хто її справжній замовник — це питання. І саме він викликав інтерес в дипломатичних представництвах західних країн», – заявив політик.

С.Головатий не виключає, що у зв’язку з його активною діяльністю в європейських структурах в Моніторинговий комітет ПАРЕ замість нього була введена від України Юлія Льовочкіна.

Теги:

Головатий Сергій

Джерело:

УНІАН

Автор

Залиште коментар