Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

ГПУ спростувала інформацію про обшуки в офісі колишнього омбудсмена Карпачової

0 77

Органи прокуратури не проводили і не проводять обшуки в офісі колишнього омбудсмена Ніни Карпачової, заявили представники відомства.

“Що стосується обшуків, то ніхто з органів прокуратури їх не здійснює, тому що відповідно до законодавства це можливо лише за умови, якщо порушено кримінальну справу. У даному випадку такого немає, тому ніяких обшуків органами прокуратури на даний момент не проводиться”, – сказала керівник прес-служби Генпрокуратури України Маргарита Велькова.

Раніше колишній омбудсмен Ніна Карпачова повідомила Радіо Свoбода, що вранці у суботу представники СБУ провели обшуки у її колишньому офісі. За її словами, дозвіл на це дала уповноважений Верховної Ради України з прав людини Валерія Лутковська.

Джерело:

Кореспондент

Автор

Залиште коментар