Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

“Депутат з автоматом”: далі буде

0 93

21 березня суд звільнив від покарання ексдепутата Софіївської районної ради, який у червні 2010 року з автомата застрелив чоловіка на очах його дитини і родичів. Про це повідомила на прес-конференції прокурор Дніпропетровської області Наталія Марчук. «Державне обвинувачення наполягало на застосуванні до особи, яка скоїла злочин, покарання у вигляді позбавлення волі на 14 років», – повідомила прокурор.

Н.Марчук наголосила, що вину екс-депутата було підтверджено не лише під час досудового слідства, а й судового розгляду справи.

І хоча, державний обвинувач наполягав на кваліфікації дій обвинувачуваного за статтями «умисне вбивство, скоєне з хуліганського спонукання», суд, перекваліфікувавши дії підсудного на «умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони» і призначив йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, звільнивши його від відбування покарання з випробувальним терміном 2 роки.

Джерело:

УНІАН

Автор

Залиште коментар