Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

“Юрінком Прес” та правова освіта населення

0 87

22 червня 2012 року м. Хмельницький (приміщення Хмельницької обласної ради) відбудеться чергове засідання Всеукраїнської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення (ВМКМР) під головуванням Міністра юстиції Олександра Лавриновича.

Під час засідання ВМКМР розглядатиметься питання формування в країні системи безоплатної правової допомоги: вивчення ключових проблем та особливостей на прикладі Хмельницької області.

Як повідомляє прес-служба міністерства юстиції,  члени Ради також обговорюватимуть  правоосвітню діяльність у справах захисту прав споживачів: забезпечення необхідних умов для набуття широкими верствами населення правових знань та доступу громадян до джерел правової інформації з питань захисту прав споживачів.

У заході візьмуть участь представники державних органів та установ – начальники Головних управлінь юстиції в областях, Державної інспекції України з питань захисту прав споживачів, Антимонопольного комітету України, Вищої ради юстиції України, Координаційного центру з надання правової допомоги тощо.

До участі в заході запрошені адвокати, представники Спілки адвокатів України, Міжнародного фонду «Відродження», Української Гельсінської спілки з прав людини, Хмельницької обласної громадської організації «Подільська правова ліга», Офісу громадського захисту у м. Хмельницькому, Товариства споживачів Хмельницької області, а також представники наукової громадськості, засобів масової інформації тощо.

Нагадаймо президент “Юрінком Прес” Віктор Ковальський брав участь у минулому виїзному засіданні ВМКМР,  яке проходило в Полтаві.

Теги:

Юрінком Прес, правова освіта, Міністерство юстиції України

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар