Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

У Луганській області побили суддю

0 84

22 липня невідомі побили голову Свердловського міського суду Луганської області, повідомляє «ТСН» із засланням на дружину потерпілого.

За словами жінки, її чоловік із зятем поїхали до друга, аби забрати якісь речі. По дорозі їх автомобіль підрізала інша машина. Після того, як обоє автомобіля зупинилися і з них вийшли люди, на голову суду і його зятя було здійснено напад.

«Зятя сильно побили, а чоловікові, складається таке враження, спеціально завдавали ударів по голові», – сказала дружина.

За її словами, чоловік був доставлений в лікарню Свердловська з переломом черепа і сильним крововиливом. Пізніше він був переведений в реанімацію в Луганську і знаходиться у важкому стані.

В той же час вона не змогла відповісти на питання, чи пов’язаний напад з професійною діяльністю її чоловіка.

Вона також не змогла чітко сказати, чи порушена кримінальна справа з даного інциденту, проте відзначила, що співробітники міліції приїжджали для отримання свідчень від постраждалих і також були на місці пригоди.

Теги:

суддя

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар