Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Адвокат вимагав у підозрюваного 11,5 тис. грн

0 90

В отриманні неправомірної вигоди працівниками УБОЗу Донеччини викрито 35-річного адвоката з Костянтинівки. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Донецькій області.

«Використовуючи своє посадове становище, адвокат підбурював жителя одного із сіл Костянтинівського району, підозрюваного у здійсненні злочину, передбаченого ст. 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України, надати йому 11,5 тисяч гривень. Ця сума нібито призначалася для передачі відповідним посадовим особам за винесення судового рішення, не пов’язаного з позбавленням волі», – йдеться у повідомленні.

Як зазначають у відомстві, в одному з кафе Костянтинівки під час отримання грошових коштів адвоката затримали УБОЗівці.

Інформація про даний факт внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. «Кримінальне провадження проводиться за ч. 4 ст. 369 КК України «Пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі». За здійснене адвокату загрожує від 4 до 8 років позбавленням волі», йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, на Донеччині ДАІшника посадили на 5 років за хабар.

Теги:

хабар, адвокат

Автор

Залиште коментар