Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Літня школа з інтелектуальної власності

0 110

“Інтелектуальна власність перебуває в центрі уваги уряду України. Наша спільна мета полягає у легалізації програмного забезпечення в усіх державних органах до кінця 2015 року. Також ми націлені на підвищення обізнаності громадськості про захист прав інтелектуальної власності”, — сказав віце-прем’єр України К.Грищенко, який відвідав академію, ознайомився з облаштуванням університету, відвідав бібліотеку і “Музей рідкісної книги”. Про це повідомляє прес-служба С.Ківалова.

Президент НУ “ОЮА” С. Ківалов розповів, що літня школа з інтелектуальної власності є ефективним інструментом підвищення кваліфікації фахівців цієї сфери і на сьогоднішній день подібні школи проводяться в 10 країнах світу, в тому числі Швейцарії, Мексиці, Південній Африці, Таїланді, Бразилії, США, Туреччині, Росії.

“Цього року в роботі школи разом з українськими студентами беруть участь студенти з Франції, Угорщини, Литви, Польщі, Росії та Грузії. Серед них — дев’ять студентів та аспірантів нашого університету», — додав С.Ківалов.

Джерело:

УНН

Автор

Залиште коментар