Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Підсудна забудькуватість

0 108

Пять років жив із хірургічним інструментом усередині 82-річний Олексій Севостьянов. Знайшли та видалили інструмент медики іншого медичного закладу. Із цим речовим доказом пенсіонер і пішов до суду. Після 9-ти місяців судового розгляду лікарю оголосили вирок: позбавили права обіймати посади, пов’язані з лікарською діяльністю терміном на 4 роки.

“Якщо б медсестра порахувала затискачі після операції, то мені вистачило 15 хвилин без наркозу його дістати. Це була важка операція. Я йому життя врятував”, — цитує ТСН обвинуваченого.

Родичі потерпілого вироком задоволені, але йтимуть суду, щоб отримати гроші за моральну шкоду. У свою чергу, хірург подаватиме апеляцію.

За 5-ть років перебування хірургічного інструменту у животі пацієнта медик піднявся службовими сходами до посади головного лікаря районної медсанслужби.

Джерело:

ТСН

Автор

Залиште коментар