Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

В Мін’юсті замислилися над темою приватних приставів

0 96

За результатами діалогу з експертами міністр юстиції ініціював створення на базі Мін’юсту робочої групи для розробки законодавчих ініціатив з реформування Державної виконавчої служби.

Окрім того, як було зазначено, з 2015 р. на всій території України буде впроваджена система електронних торгів арештованим майном. «До 1 жовтня міністерство юстиції відзвітує перед урядом про результати роботи пілотного проекту електронних торгів. На сьогодні ми вже проводимо навчання користуванню електронною системою торгів співробітників ДВС не з пілотних областей», — підкреслив П. Петренко.

За словами міністра, введення електронної системи торгів ліквідує корупційні схеми, які досі існували в системі ДВС. Крім того, громадяни зможуть купувати ті товари, до яких раніше фактично не мали доступу.

У свою чергу, голова громадської ради при ДВС Вадим Хабібуллін позитивно оцінив реформування системи торгів. «Ви усунули від годівниці дуже серйозних людей. Для країни ця ініціатива дасть серйозний поштовх», — констатував він.

 

Автор

Залиште коментар