Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Помер митрополит Володимир

0 118

Помер глава Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) митрополит Володимир. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook секретар митрополита Олександр Драбинко. “Митрополит Київський і Всієї України Володимир помер. Упокой зі ​​святими його душу Господи”, – написав Драбинко.

Дану інформацію також підтвердила і прес-служба УПЦ МП.

“5 липня 2014 року відійшов до Господа Предстоятель Української Православної Церкви Блаженніший митрополит Київський і всієї України Володимир”, – йдеться в повідомленні, опублікованому на офіційному сайті УПЦ МП.

Раніше повідомлялося, що у 78-річного митрополита Володимира відкрилася внутрішня кровотеча. Він проходив лікування в одній з київських клінік.

Духовенство і віруючі зможуть попрощатися з главою Української православної церкви (Московського патріархату) митрополитом Київським і всієї України Володимиром (Сабоданом) у цю суботу, 5 липня, в Успенському соборі Києво-Печерської лаври.

Священний синод УПЦ (МП) визначить час відспівування і місце поховання митрополита Володимира. Також буде призначена дата проведення Собору єпископів УПЦ (МП), який має обрати нового предстоятеля.

Нагадаємо, в ніч на 26 червня у митрополита Володимира відкрилася кровотеча. Лікарі київського Центру серця терміново зупиняли крововтрату. Стан здоров’я митрополита погіршився.

 

 

Автор

Залиште коментар