Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

МВФ вимагає від України створення Антикорупційного Бюро

0 127

Міжнародний Валютний Фонд здійснить повну підтримку реформ України у разі створення незалежного антикорупційного бюро. Про це йдеться в офіційному меморандумі, оприлюдненому на сайті організації.

Відповідно до меморандуму, МВФ вимагає зареєструвати законопроект про створення Антикорупційного Бюро до 1 вересня та проголосувати до кінця жовтня: «внести на розгляд до парламенту закон про створення незалежного антикорупційного органу до 1 вересня. Прийняти закон про створення незалежного ант корупційного агентства до кінця жовтня 2014 року».

Наразі статус виконання цього ключового зобов’язання, взятого Україною на себе у сфері боротьби з корупцією, стоїть “stand-by”, тобто очікування.

Як повідомлялося, робоча група при Президентові України доопрацювала законопроект про Антикорупційне бюро і направила його на розгляд Верховної Ради.

Джерело:

УНН

Автор

Залиште коментар