Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

В Окружному адмінсуді міста Києва створено осередок Асоціації адміністративних суддів

0 92

5 квітня 2016 року суддями Окружного адміністративного суду міста Києва було створено відокремлений підрозділ ВГО «Асоціації адміністративних суддів» у м.Києві. «Столичний осередок надасть можливість об’єднати на регіональному рівні активних суддів адміністративної юстиції, дозволить оперативно вирішувати питання, які постають перед асоціацією. Ми плануємо залучати до комунікації із суддями адміністративних судів представників громадськості, органів місцевого самоврядування та експертів», – зазначила голова відокремленого підрозділу ВГО «ААС» у м.Києві Марина Бояринцева.

Осередок створено та діє у Києві, до його складу можуть долучитись судді адміністративних судів, які розташовані в столиці. Положення про відокремлений підрозділ ВГО «ААС» в місті Києві повністю відповідає положенням Статуту ВГО «ААС» та Положенню про її відокремлені підрозділи, які були затверджені протоколом установчих зборів ВГО «ААС» №1 від 4 березня 2016 р.

«На сьогодні є гостра необхідність у створенні нової, функціональної та дієвої платформи, яка б стала основою для формування спільних із органами державної влади та органами місцевого самоврядування комітетів. Саме такий принцип дозволить розробити ефективні шляхи усунення прогалин законодавства та вирішення типових проблемних моментів, які зумовлюють громадянина звертатись до суду за захистом свої прав та інтересів», – зазначив суддя Окружного адміністративного суду міста Києва Руслан Арсірій.

Джерело:

Прес-служба ОАСК

Автор

Залиште коментар