Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Президент призначив «безстрокових» суддів

0 136

Президент Петро Порошенко видав укази про призначення безстроково суддів-«п’ятирічок».

Указом від 3 квітня 2017 року № 95/2017 судді призначені до місцевих адміністративних судів: Дніпропетровський, Донецький, Закарпатський, Запорізький, Івано-Франківський, Луганський, Миколаївський, Полтавський, Рівненський, Харківський, Черновецький окружні адміністративні суди, окружний адміністративний суд міста Києва.

Указом від 3 квітня 2017 року № 94/2017 судді призначені до місцевих загальних судів Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Черкаської та Чернівецької областей .

Указом від 3 квітня 2017 року № 93/2017 судді призначені до господарських судів Вінницької, Запорізької та Сумської областей.

Джерело:

ЮРЛІГА

Автор

Залиште коментар