Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

ВР розгляне сьогодні президентський законопроект про Кабмін.

0 81
Як передає кореспондент РБК-Україна, депутати також розглянуть ряд президентських законопроектів, які зокрема стосуються внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо державного регулювання природних монополій, підтримки сімей, які усиновили дитину із числа дітей-сиріт, а також внесення змін до Закону “Про державну допомогу сім”ям з дітьми, над якими встановлено опіку чи піклування”.

Також депутати розглянуть внесення змін до проекту Трудового кодексу, ряду урядових законопроектів, які стосуються земельного законодавства, Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів,внесення змін до Закону “Про єдиний митний тариф”. Крім того, розглядатиметься ряд законопроектів, які стосуються внесення змін до деяких законів України щодо проведення місцевих виборів в окремих адміністративно-територіальних одиницях, а також ряд соціальних законопроектів щодо запровадження мінімальної погодинної заробітної плати та коригування прожиткового мінімуму. Планується включити до порядку денного проект закону про внесення змін до закону щодо держпрограми приватизації (щодо зупинення приватизації об”єктів державної власності до прийняття Закону “Про державну програму приватизації на 2008-2010 рр.).

Джерело:

РБК – Україна

Автор

Залиште коментар