Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Особливості заповнення трудових книжок нотаріусів

0 152

10 жовтня 2008 року було внесено зміни до Закону України «Про нотаріат». Зокрема, нотаріусів зобов’язали зберігати в своїй реєстраційній справі власну трудову книжку з внесеним туди записом про реєстрацію приватної нотаріальної діяльності.

Враховуючи особливості нотаріальної діяльності, Головне управління юстиції в м. Києві роз’яснило нотаріусам, як їм слід заповнювати власні трудові книжки:

Графа 1. Порядковий номер запису.

Графа 2. Дата підписання наказу об видачі реєстраційного свідоцтва приватного нотаріуса.

Графа 3. Запис: «Зареєстрована приватна нотаріальна діяльність по … нотаріальному округу» із зазначенням найменування нотаріального округу.

Графа 4. Підстава для запису в трудову книжку — наказ місцевого управління юстиції, номер і дата наказу.

У разі припинення нотаріальної діяльності в графі 3 проводиться запис: «Припинено приватну нотаріальну діяльність по … нотаріальному округу» із зазначенням найменування нотаріального округу.

Належним чином оформлені трудові книжки із записом про реєстрацію приватної нотаріальної діяльності київським приватним нотаріусам слід подати до 15 січня 2009 року в Управління нотаріату за адресою вул. Басейна 1/2.

Автор

Залиште коментар