Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Пенсійний фонд достроково розірвав договори на виплату пенсій з 5 банками

0 108

Пенсійний фонд вирішив достроково розірвати договори щодо виплати пенсій і грошової допомоги з 5 банками: «БІГ Енергія», «Надра», Укрпромбанк, «Київ», Одеса-банк.

Про це говориться в повідомленні ПФ, передають «Українські новини».

«Достроково розірвати договори з обслуговування пенсіонерів і виплати пенсій і грошової допомоги з ВАТ «Банк «БІГ Енергія», ВАТ КБ «Надра», ТОВ «Укрпромбанк», АКБ «Київ», ЗАТ АКБ «Одеса-банк», – говориться в повідомленні.

ПФ також вирішив у разі виявлення фактів неналежного обслуговування банками пенсіонерів припиняти фінансування виплати пенсій через такі фінустанови.

Крім того, Пенсійний фонд укладе на строк до 1 січня 2010 року договори щодо надання послуг з виплати пенсій і грошової допомоги з наступними банками: «Південний», Полтава-банк, «Меркурій», Чорноморський банк розвитку і реконструкції, «Юнекс», Сведбанк, БТА Банк, «Базис», Український професійний банк, Терра Банк.

З Промінвестбанком – ПФ вирішив продовжити співпрацю з виплати пенсій і грошової допомоги до 1 січня 2010 року.

Нагадаємо, в кінці 2008 року Пенсійний фонд вибрав 75 банків для виплати пенсій і грошової допомоги в 2009 році.

Джерело:

proUA

Автор

Залиште коментар