Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Уряд скасував 13-відсоткову надбавку на імпортні товари

0 59

Уряд під час свого засідання 18 лютого ухвалив постанову «Про скасування тимчасової надбавки до діючих ставок увізного мита».

Відповідно до постанови, скасовується тимчасова цільова надбавка до діючих ставок увізного мита у розмірі 13% митної вартості усіх товарів, окрім автомобілів i холодильного устаткування.

Реалізація цієї постанови матиме наслідком зниження податкового навантаження на платників податків, здешевлення вартості імпортних товарів для вітчизняних споживачів в умовах падіння купівельної спроможності та очікуване збільшення надходжень до Державного бюджету від податку на прибуток підприємств та податку на додану вартість. Окрім того, це сприятиме зміцненню авторитету України на міжнародній арені як надійного і передбачуваного торговельно-економічного партнера, що сумлінно дотримується своїх міжнародних зобов’язань.

Автор

Залиште коментар