Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Митна служба пропонує скасувати кримінальну відповідальність за контрабанду

0 80

Державна митна служба України ініціювала зміни до Кримінального і Кримінально-процесуального кодексів стосовно скасування кримінальної відповідальності за контрабанду. При цьому пропонується залишити в силі кримінальну відповідальність за переміщення сильнодіючих наркотиків, зброї, культурно-історичних цінностей і стратегічної сировини, повідомляє УНІАН.

Голова Держмитслужби Ігор Калетник під час прес-конференції зауважив, що контрабанда має під собою не кримінальне, а економічне підґрунтя, додавши що такі зміни підтримують також СБУ і Кабмін.

Теги: Новини права, контрабанда, митниця, КПК, державна митна служба, наркотики, зброя, контрабанда произведений искусства, таможня, новости права

Джерело:

УНІАН

Автор

Залиште коментар