Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Посол Грузії в Україні просить не відвідувати Абхазію та Південну Осетію

0 134

Посол Грузії в Україні Грігол Катамадзе в ефірі “5 каналу” попросив українців не їздити в Абхазію і Південну Осетію, повідомляє “Українська правда“. Посол нагадав про виданий в Грузії закон, що визначає території Абхазії і Південної Осетії окупованими. “Дуже велике прохання до громадян України не відвідувати окуповані території, інакше це буде викликати дуже серйозні проблеми при відвідуванні решти території Грузії”, – заявив Катамадзе.

Як відомо, 28 липня співробітниками департаменту берегової охорони Грузії було затримано українське судно “Акорд”, на борту якого було 11 громадян України. Підставою для затримання стало входження судна в територіальні води Абхазії без відома Грузії. Пізніше моряки підписали процесуальні угоди з грузинською стороною і були звільнені судом після виплати штрафу, внесеного судновласником.

Теги:

Новини права, Абхазія, Південна Осетія, країни, окуповані території, визнання, невизнання, Посольство Грузії в Україні, затримання українських моряків, кордон, штраф
Новости права, пересечение границы, непризнание, признание, Абхазия, Северная Осетия, Грузия

Автор

Залиште коментар