Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Убито суддю Шевченківського райсуду Києва

0 87

Суддю Шевченківського райсуду Києва 42-річного Сергія Зубкова в понеділок увечері знайшли мертвим на одному з балконів під’їзду елітного 25-поверхового будинку на вул. Голосіївській, 13, пише у вівторок газета “Сегодня”. “На його тілі виявлено два вогнепальні поранення, зокрема в голову, і три ножові”, – повідомляє видання.

Убитого помітили сусіди. При ньому були лише ключі від квартири. Портфеля, грошей, інших цінностей не знайдено. “За фактом порушено кримінальну справу. Серед основних версій – замовлене вбивство, пов’язане з виконанням професійних обов’язків, у зв’язку з особистою неприязню, а також побутова версія. Розглядаються також версії нападу з метою пограбування і випадкового вбивства (Зубкова могли переплутати з кимось іншим)”, – повідомляє газета.

За інформацією одного з працівників суду, С.Зубков допрацьовував останні дні в Шевченківському райсуді, готуючись перейти до Апеляційного госпсуду Києва.

Газета також повідомляє, що на причетність до злочину вже перевіряють киянина, який розмістив в Інтернеті гнівного листа на адресу судді, який нібито незаконно виселив його з квартири, вирішивши спір на користь комерційної структури. С.Зубков вів також справу щодо скандального будівництва на вул. Гончара і низку інших.

Теги:

Шевченківський районний суд м. Києва, убивство

Джерело:

Інтерфакс

Автор

Залиште коментар