Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Військова прокуратура оскаржує наказ Міноборони щодо нерухомості та землі у Конча-Заспі

0 112

Військова прокуратура Центрального регіону України подала позов до Окружного адміністративного суду м. Києва для скасування наказу Міністра оборони від 30.06.2005 року, яким держпідприємству Міноборони «28 Управління начальника робіт» передано нерухоме майно військового містечка № 247, розташоване на 27 км Столичного шосе.

У 2006 році на підставі згаданого наказу та дозволу Міністра оборони військове держпідприємство продало 11 будівель загальною площею понад 2 тис. кв.м приватній фірмі «Оста-плюс» за 10 млн. грн.

Перевіркою військової прокуратури Центрального регіону України встановлено, що зазначений наказ Міністра оборони порушує законодавство України та акти Кабінету Міністрів. Також з’ясовано, що продажі будівель військового містечка було проведено без конкурсної процедури.

Теги:

Міністерство оборони, Генеральна прокуратура

Автор

Залиште коментар