Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Суддя Київського апеляційного суду попався на хабарі

0 107

Генеральна прокуратура України порушила кримінальну справу стосовно судді Київського апеляційного адміністративного суду, повідомила прес-служба Генпрокуратури.

Слідчі Головного управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України спільно із СБУ 11 квітня 2011 року викрили та задокументували при одержанні 4 тис. дол. США суддю Київського апеляційного адміністративного суду. Установлено, що вказаний суддя одержав ці кошти за сприяння у вирішенні адміністративної справи шляхом дачі хабара іншим членам суду.

Стосовно судді порушено кримінальну справу за ч.2 ст.15, ч.2 ст.190; ч.1 ст.364; ч.4 ст.27, ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України. На даний час у справі проводяться необхідні слідчі дії.

Теги:

хабарництво, суддівський корпус

Автор

Залиште коментар