Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Турецького громадянина засуджено за контрабанду

0 82

Набув чинності вирок Апеляційного суду Одеської області за кримінальною справою, порушеною та розслідуваною слідчими Управління СБ України в Одеській області стосовно громадянина Туреччини, обвинуваченого у контрабанді партії ювелірних виробів на загальну суму понад 7,5 млн. гривень. Про це повідомляє прес-центр СБУ.

У травні 2009 року співробітники СБУ у ході спецоперації припинили спробу контрабандного ввезення з Туреччини до України понад 46 тис. ювелірних виробів із золота та срібла. Контрабанду було виявлено в Іллічівському морському торгівельному порту на вантажному судні у спеціально обладнаних схованках серед пакунків з турецькою текстильною продукцією.

У ході слідства було встановлено, що контрабандний товар призначався громадянину Туреччини, який тимчасово проживав у Одесі. Співробітники СБУ затримали зловмисника під час одержання ним пакунку з ювелірними виробами.

Вироком суду контрабандиста визнано винними у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 201 (контрабанда) Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією предметів контрабанди.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар