Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Суд Ландіка не відпустив

0 74

Сьогодні Ленінський районний суд Луганська почав розгляд справи Романа Ландіка, який в одному з ресторанів міста побив Марію Коршунову, а відео бійки попало в Інтернет. Суддя Олена Попова не задовольнила клопотання захисту Романа Ландіка про звільнення його під підписку про невиїзд.

Як повідомлялося, 4 липня 2011 року вночі в ресторані «Баккара» в Луганську Роман Ландік побив Марію Коршунову.

Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу відносно депутата по ч.3 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Роман Ландік був затриманий в Краснодарі (РФ).

11 серпня Генеральна прокуратура Російської Федерації задовольнила запит Генеральної прокуратури України від 19 липня 2011 року про видачу Україні Романа Ландіка для притягнення до кримінальної відповідальності.

27 вересня Ленінський райсуд Луганська виніс ухвалу про арешт депутата Луганської міської поради Романа Ландіка на два місяці.

31 жовтня стало відомо, що Коршунова підписала світову угоду з Ландіком.

Наступне засідання суду у справі депутата-забіяки відбудеться 17 листопада.

Автор

Залиште коментар