Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Глава держави: корупціонери вже відчули дію нового антикорупційного законодавства

0 87

Чиновники-корупціонери вже відчувають на собі дію нового антикорупційного законодавства. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час зустрічі з кандидатами на посаду голів районних державних адміністрацій, повідомляє прес-служба Президента.

«Його (нове законодавство) все більше відчувають ті, хто робив свій бізнес на бюджеті й шукав собі місце на тих посадах, де це можна було робити», – зазначив Президент.

Безумовно, додав Глава держави, боротьба з корупцією викликатиме спротив корумпованих чиновників. «Це не буде подобатись чиновникам, яких відлучають від солодких місць і дають по руках», – зазначив він.

«Яка частина суспільства займається корупцією? Фахівці кажуть, це не більше 5%. Але за рахунок кого ці 5% живуть? За рахунок всіх інших 95%, які платять податки», – підкреслив Президент.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар