Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Вищий адмінсуд посилили потенційним головою з Донецька

0 99

Верховна Рада призначила суддею Вищого адміністративного суду Ігоря Темкіжева. За ухвалення відповідного рішення проголосував 261 депутат за мінімально необхідних 226.

Під час обговорення його кандидатури на відповідну посаду депутат від фракції БЮТ Сергій Подгорний заявив, що парламентарії не отримали документів з біографією Темкіжева й досвідом його роботи.

“Ось тільки ходять чутки залом, що досвіду у вас немає роботи в цьому напрямку, у напрямку адмінсудів, що ви працювали в Макіївці (у Донецькій області), а тепер відразу в Київ і на Вищий адміністративний суд, до того ж, кажуть, на посаду голови, яку нещодавно звільнили”, – сказав парламентарій.

Темкіжев у свою чергу відповів, що працював на посаді судді 22 роки, а з них 3,5 року працював з Адміністративно-процесуальним кодексом.

Темкіжев народився 21 червня 1958 року в Донецьку.

Із грудня 2010 року він очолював посаду голови Дніпропетровського апеляційного госпсуду. До цього він очолював Господарський суд Донецької області.

За інформацією ЗМІ, Ігор Темкіжев може стати новим головою Вищого адміністративного суду (ВАС). Посада голови Вищого адмінсуду стала вакантною після того, як його голову Олександра Пасенюка Рада призначила суддею Конституційного Суду.

Автор

Залиште коментар