Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Опитування: половина тих, що здавали на права платили хабар

0 68

Майже половина – 49,6% – українських водіїв давали хабар під час складання іспиту на права в ДАІ. При цьому більшість були задоволені рівнем навчання в автошколах.

Такі дані були отримані в результаті опитування, проведеного сайтом AUTO.ria.ua.

Так, за резульаттами опитування, 36% респондентів відзначили, що оцінюють рівень свого навчання в автошколі як «дуже ефективний». Ще 34% залишилися задоволені рівнем теоретичної підготовки по знаннях ПДР, але вважають недостатніми навики водіння, отримані в автошколі. «Неефективним» навчання в автошколі назвали лише 19% респондентів.

Проте практично половина опитаних давала хабарі на іспиті. Сума хабара, зі слів водіїв, що отримували права в 2010-2011 р.р., складає в середньому 900 грн.

Опитування проводилося серед користувачів сайту AUTO.ria.ua, які відзначили, що мають посвідчення водія. У опитуванні взяли участь 3000 респондентів зі всієї України.

Теги:

ДАІ, посвідчення водія

Джерело:

Фокус

Автор

Залиште коментар