Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

У Києві відпрацювали єдиний перелік адмінпослуг

0 83

Київська міська державна адміністрація відпрацювала перелік адміністративних послуг, які надають місцеві органи самоврядування, органи виконавчої влади і підлягають включенню до Реєстру адміністративних послуг. Про це повідомили у прес-службі КМДА.

Запропоновано затвердити перелік зі 189 адміністративних послуг, які підлягають включенню до Реєстру. З них 118 послуг, що надаються структурними підрозділами КМДА, а 71 послуга – районними адміністраціями. Варто зазначити, що 31 послугу (16 міських та 15 районних) буде скасовано.

Нагадаємо, Адміністрацією Президента України, Кабінетом Міністрів України надано ряд доручень щодо виконання завдань, визначених протокольним рішенням Комітету з економічних реформ.

Так, до сьогоднішнього дня 19 структурних підрозділів КМДА не надавали адміністративні послуги, ще 19 структурних підрозділів КМДА надавали 134 послуги. У різних районах надавалося від 41 до 131 виду послуг.

Теги:

КМДА, адміністративні послуги

Джерело:

КМДА

Автор

Залиште коментар