Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Президент вимагає, юристи радять доопрацювати

0 79

Президент України Віктор Янукович вимагає від народних депутатів розглянути законопроект про ринок земель №9001-1 не на наступному, а на поточному пленарному тижні. Свою вимогу глава держави передав через представника в парламенті Юрія Мірошниченко, який на сьогоднішній погоджувальній раді роздав депутатом лист відповідного вмісту.

В.Янукович вже не вперше звертається до депутатів з пропозицією розглянути законопроект про ринок земель якнайшвидше. З аналогічною заявою він звернувся до парламентарів на попередній погоджувальній раді 3 жовтня.

Верховна Рада внесла законопроект №9001 «Про ринок земель» до порядку денного пленарного тижня з 1 по 4 листопада.

Відзначимо, що Головне науково-експертне управління Верховної Ради висловило низку зауважень до законопроекту і рекомендувало направити документ на повторне перше читання.

Теги:

законопроект про ринок земель, Верховна Рада України

Автор

Залиште коментар