Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Судді створюють громадську організацію

0 96

Триває створення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація суддів адміністративних судів України».

Як повідомили в організаційному комітеті з утворення ВГО «Асоціація суддів адміністративних судів України», на сьогодні місцеві осередки Асоціації створено в більшості областей України.

Нагадаємо, що в травні цього року відбулося засідання ініціативної групи з утворення Всеукраїнської громадської організації «Асоціація суддів адміністративних судів України», під час якого було обговорено питання щодо утворення Асоціації та утворено організаційний комітет.

Метою створення Асоціації є сприяння розвитку демократичного законодавства у сфері адміністративного права та судочинства, підвищення авторитету судової влади, зміцнення незалежності суддів, підвищення професійної кваліфікації суддів адміністративних судів, організація обміну досвідом із суддями з інших країн тощо.

Теги:

Вищий адміністративний суд України

Джерело:

ВАСУ

Автор

Залиште коментар