Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

ВСУ обрав секретаря Пленуму та заступників секретарів судових палат

0 86

Пленум Верховного Суду України обрав секретарем Пленуму терміном на п’ять років Юрія Сеніна. За його кандидатуру проголосувало 39 із 40 зареєстрованих суддів ВСУ.

“Я вносив подання на призначення секретарем Пленуму Верховного Суду Сеніна Юрія Леонідовича, виходячи з того, що він тривалий час виконував ці обов’язки і виконував їх належним чином”, – сказав перед початком голосування голова ВСУ Петро Пилипчук.

Пленум Верховного Суду також обрав заступників секретарів судових палат. Зокрема, заступником секретаря адміністративної палати став Олександр Терлецький, заступником голови кримінальної палати – Михайло Гриців, господарської палати – Павло Колесник, цивільної палати – Микола Патрюк.

Крім того, на Пленумі було визначено персональний склад судових палат Верховного Суду. Так, із кримінальної палати в господарську переведено двох суддів, ще троє суддів перейшло із кримінальної в адміністративну палату.

Теги:

ВСУ, секретар Пленуму ВСУ

Джерело:

Укрінформ

Автор

Залиште коментар