Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Протидією торгівлі людьми опікуватиметься Мінсоцполітики

0 87

Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 18 січня прийняв постанову, якою національним координатором у сфері протидії торгівлі людьми визначено Міністерство соціальної політики. Про це повідомили в прес-службі КМУ.

Як відомо, з прийняттям Верховною Радою України 20 вересня 2011 року Закону „Про протидію торгівлі людьми” виникла необхідність розробити та затвердити механізм реалізації його положень. На виконання Плану організації підготовки проектів актів, необхідних для забезпечення реалізації цього закону, Міністерство соціальної політики спільно із зацікавленими центральними органами виконавчої влади й розробило проект постанови Уряду „Про національного координатора у сфері протидії торгівлі людьми”.

Цим документом визначається центральний орган виконавчої влади, відповідальний за контроль та координацію діяльності центральних та місцевих органів виконавчої влади у сфері протидії торгівлі людьми. Його прийняття має забезпечити ефективність і своєчасність надання допомоги постраждалим особам суб’єктами, які здійснюють заходи у зазначеній сфері.

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар