Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Інформацію про новий літак президента спростували

0 84

 

Прес-служба Віктора Януковича спростовує інформацію, яка з’явилася сьогодні в ЗМІ, про те, що для президента України був куплений новий літак.

“Просимо звернути увагу на те, що інформація про покупку нового літака для президента України не відповідає дійсності”, – повідомила “Подробиці” прес-секретар президента Дарка Чепак. Вона також заявила, що “останній раз літак для президента України був придбаний Державним управлінням справами в 2007 році”.

“Також доводимо до вашого відома, що фотографії інтер’єру літака не відповідають внутрішньому оздобленню літака, який використовує президент України Віктор Янукович”, – заявила Чепак.

Сьогодні в пресі з’явилося повідомлення про те, що  в Далласі (США) для Віктора Януковича побудований новий літак Airbus А-319-115XCJ, який обійшовся бюджету $86 млн.

А-319-115XCJ – це літак п’ятого покоління. На його збірку витратили 3 роки.

В салоні все улаштовано по вищому розряду, наприклад, світильники, обробка спального місця і ванної кімнати позолочені.

Теги:

Президент України

Джерело:

Подробности

Автор

Залиште коментар