Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Проект “Підтримаємо юридичні клініки разом”

0 80

Мета проекту – залучити якомога більше юридичних фірм і адвокатських об’єднань до формування ефективної системи надання безоплатної правової допомоги, зокрема, шляхом підтримки діяльності юридичних клінік по всій країні.

“Астерс” починає співпрацю з юридичними клініками Дніпропетровського національного університету і Запорізького національного університету, де за сприяння Ліги студентів АЮУ вже кілька років студенти надають безкоштовну правову допомогу тим, хто більш всього її потребує. В рамках співпраці юридичні клініки отримають додаткові матеріально-технічні ресурси, а юристи ЮФ “Астерс” надаватимуть консультативну допомогу в роботі зі зверненнями громадян.

Крім того, планується проведення низки освітніх заходів за участю членів Асоціації юристів України, спрямованих на підвищення рівня знань студентів, які беруть участь в роботі юридичних клінік.

ЮФ “Астерс” і Асоціація юристів України закликає юридичні фірми і адвокатські об’єднання долучитися до формування ефективної системи надання безкоштовної правової допомоги юридичними клініками на всеукраїнському рівні.

Теги:

Асоціація юристів України, ЮФ “Астерс”, юридична клініка, безоплатна правова допомога

Джерело:

Лига-закон

Автор

Залиште коментар