Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

До Тимошенко приїдуть юристи з Європи

0 74

Європейський парламент готує спостережну місію для участі у розгляді касації Юлії Тимошенко у Вищому спеціалізованому суді України.

Прес-служба партії “Батьківщина” повідомила, що доручення сформувати групу юристів президент Європейського парламенту Мартін Шульц дав своєму заступникові Яцеку Протасевичу.

Голова українського уряду Микола Азаров на зустрічі із головою політичної групи “Альянс лібералів і демократів Європи” у Європарламенті Гі Верхофстадтом наприкінці минулого тижня сказав, що Україна підтримує цю ідею, проте сподівається, що це буде “відомий європейський політик із незаангажованою позицією”. “Це має бути абсолютно об’єктивний політик, і з таким політиком ми будемо співпрацювати. Він або сам має бути юристом, або у нього має бути помічник-юрист, який знається на законодавстві”, – цитує слова прем’єра Азарова прес-служба Кабінету Міністрів.

Державна пенітенціарна служба України повідомила, що протягом останніх двох тижнів Юлію Тимошенко у лікарні відвідали представники Парламентської асамблеї Ради Європи, посол США в Україні Джон Теффт, президент Литви Даля Грибаускайте та віце-президент Європейського парламенту Яцек Протасевич.

Не виключено, що ближчим часом у Юлії Тимошенко побуває президент Парламентської асамблеї НАТО Карл Ламерс.

Теги:

Тимошенко Юлія

Джерело:

Би-Би-Си

Автор

Залиште коментар