Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Держвиконавці нанесли збитків на півмільйона

0 81

Прокуратурою Волинської області проведені перевірки діяльності Державної виконавчої служби області які засвідчили, що службові особи цього відомства не провівши жодних дій з виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення незаконно складали акти про відсутність майна боржників, на яке можливо звернути стягнення.

Як повідомили в прес-службі ГПУ, службовці допустили недбалість і винесли постанови про повернення виконавчих документів стягувачам без виконання, про що до Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень внесли відповідні дані. При цьому, самі виконавчі документи фактично стягувачам повернуті не були, чим останні позбавлені можливості повторно пред’явити їх до виконання. Унаслідок зловживань, допущених державними виконавцями, бюджет недоотримав понад 0,5 млн грн.

Це вже четверта кримінальна справа порушена цього року прокуратурою Волинської області за фактами злочинів, вчинених службовцями Державної виконавчої служби. Як вже повідомлялося, у березні 2012 року направлено до суду кримінальну справу про обвинувачення заступника начальника одного з відділів ДВС області за фактом одержання хабара.

Теги:

Державна виконавча служба

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар