Юрінком Прес
“Юрiнком Прес” – провiдне українське видавництво, що забезпечує юридичною лiтературою, журнальними виданнями правоохороннi, судовi та правозахисні органи та організації, навчальнi заклади та науковi установи, а також юристiв, якi працюють в установах i органiзацiях та на пiдприємствах рiзних форм власностi.

Податкова хоче тотальної декларації

0 86

Державна податкова служба запропонувала ввести обов’язкове декларування доходів усіма громадянами.

Про це, як повідомляють Українські новини, на прес-конференції повідомив директор департаменту оподаткування фізичних осіб Податкової В’ячеслав Бусарєв.

З його слів, хоча це питання на стадії обговорення, Податкова вже приступила до розробки нової спрощеної форми декларації для всіх громадян.

“Ми прагнемо того, щоб декларація була проста, зрозуміла, і люди не витрачали багато часу на її заповнення”, – підсолодив пігулку Бусарєв.

Він не виключає того, що нова система декларування може запрацювати вже з 2013 року, тим самим значно збільшивши надходження до держбюджету.

Як повідомлялося раніше, Податкова зареєструвала 2 291 людину (без врахування приватних підприємців) з доходами понад 1 млн гривень в 2011 році.

Теги:

Державна податкова служба, декларування доходів

Джерело:

ЮВУ

Автор

Залиште коментар